Τηλ. Παραγγελίες 26950 45729 - Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 - 14:00
Για αγορές άνω των 49€ δωρεάν μεταφορικά & αντικαταβολή!
Click Away
 Click Away
Χρόνια πολλά και καλές γιορτές.
Στα πλαίσια των ανακοινώσεων της κυβέρνησης σχετικά με το "Click Away", θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τον τρόπο λειτουργίας του καταστήματος μας.
 
Μπορείτε μέσω του site μας να πραγματοποιήσετε τις παραγγελία σας και να επιλέξετε τρόπο πληρωμής και παραλαβή από το κατάστημα μας στην Ταβουλάρη 4. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε την παραγγελία στο κινητό σας για να την επιδείξετε σε περίπτωση ελέγχου της αστυνομίας όπως έχει ανακοινωθεί από την κυβέρνηση καθώς είναι απαραίτητο να την έχετε εκτυπωμένη ή σε email στο κινητό σας.
 
Σε αυτό το σημείο να σας ενημερώσουμε ότι βάση οδηγιών της κυβέρνησης οι πληρωμές στο κατάστημα μας θα πραγματοποιούνται μόνο μέσω κάρτας στο σύστημα POS στην είσοδο του καταστήματος, καθώς τα μετρητά απαγορεύονται αυστηρά.
 
Η παραλαβή της παραγγελίας σας θα γίνετε αυστηρά στην είσοδο του καταστήματος και μόνο όπως ορίζουν οι οδηγίες της κυβέρνησης. Απαγορεύετε να εισέλθετε στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος.
 
Το προσωπικό του καταστήματος θά επικοινωνήσει με τον πελάτη ώστε να συμφωνηθεί η ώρα παραλαβής μεταξύ 10:00 - 14:00 από Δευτέρα έως και Σάββατο. Εν συνεχεία θα αποσταλεί SMS στο κινητό σας τηλέφωνο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σε περίπτωση ελέγχου. 
 
Για την ασφάλεια όλων παρακαλούμε να σεβαστείτε τις οδηγίες που έχουν δοθεί από την κυβέρνηση.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
#clickaway #michanossport #zakynthos #greece


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ
TOP
Νέος Πελάτης
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Michanos Sport έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών σας.
Είσοδος Μελών
Συνδεθείτε εδώ: