Ανακαλύψτε τις μοναδικές προσφορές του Mid Season Sale σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

Τηλ. Παραγγελίες 26950 45729  - Δευ. έως Παρ. 9:00 - 15:00, Tετ. & Σαβ. 9:00 - 14:00
Για αγορές άνω των 49€ δωρεάν μεταφορικά & έξοδα αντικαταβολής!
DWAYNE ROCK JOHNSON σε συνεργασία με την Under Armour σε μια νέα συλλογή!
 DWAYNE ROCK JOHNSON σε συνεργασία με την Under Armour σε μια νέα συλλογή!
 DWAYNE ROCK JOHNSON σε συνεργασία με την Under Armour σε μια νέα συλλογή!
Σύμφωνα με τον Forbes, ο Dwayne "The Rock" Johnson κυκλοφόρησε μια άλλη συλλογή σε συνεργασία με την Under Amour. Η τελευταία συλλογή Project Rock, σε συνδυασμό με την πρωτοβουλία UA Freedom, θα βοηθήσει να γιορτάσουμε και να τιμήσουμε τους γενναίους άνδρες και γυναίκες που είναι αφοσιωμένοι στην προστασία μας και της χώρας μας κάθε μέρα.

Το λανσάρισμα θα βοηθήσει στην υποστήριξη του Fisher House Foundation, το οποίο παρέχει ένα δίκτυο σπιτιών άνεσης σε όλο τον κόσμο, όπου οικογένειες βετεράνων μπορούν να μείνουν χωρίς κόστος, ενώ τα στρατιωτικά μέλη των οικογενειών τους λαμβάνουν θεραπεία σε κοντινά στρατιωτικά νοσοκομεία και ιατρικά κέντρα βετεράνων.

Ο Rock ανακοίνωσε στην τροφοδοσία του στο Instagram: "Ευγνώμονες για να σας φέρουμε τη νέα συλλογή ελευθεριών 2019 Project Rock x UA για την υποστήριξη των ανδρών και των γυναικών του αμερικανικού μας στρατού. Το @ProjectRock είναι υπερήφανο που συνεργάζεται με το @FisherHouseFdtn που βοηθάει ενεργό στρατιωτικό, κτηνίατρο και τις οικογένειές του, ενώ οι αγαπημένοι τους βρίσκονται στο νοσοκομείο. Σας ευχαριστώ όλους για την υπηρεσία σας. @UnderArmour "

Σύμφωνα με το Muscle & Fitness, αυτή η τελευταία συλλογή Project Rock, η οποία ονομάζεται" Chase Greatness ", είναι η πρώτη δόση ενός ετήσιας διαρκειας παραμύθι που ονομάζεται" Build the Belief. "Είναι επίσης η πρώτη φορά που η Seven Bucks Creative από το The Rock και τον επιχειρηματικό συνεργάτη του Dany Garcia, συνέβαλε στη συλλογή UA x Project Rock. "Όλοι θέλουμε κάποια αλλαγή στη ζωή μας, ίσως ακόμη και μεγαλείο," λέει ο Johnson. "Αλλά δεν είναι εύκολο. Μερικές φορές δεν νομίζουμε ότι είμαστε αρκετά καλοί ή μερικές φορές η ζωή μας φέρνει ένα σκληρό χέρι. Αλλά ακριβώς γι 'αυτό λιώνουμε.

Στις δύσκολες στιγμές της ζωής μου, έχω κολλήσει με μια απλή αλήθεια: όταν η πλάτη σας είναι ενάντια στον τοίχο, η μόνη διέξοδος είναι να βάλει το έργο μέσα. Γιατί όταν βάζετε το έργο, rep από rep, ημέρα με την ημέρα, χτίζεις κάτι στον εαυτό σου. Δημιουργείτε την πεποίθηση ότι μπορείτε να κάνετε περισσότερα. "Αυτή είναι η συνεργασία του Project Rock με το Under Armor", λέει ο Johnson. "Δεν δίνουμε μόνο στους ανθρώπους τα εργαλεία να κυνηγούν το μεγαλείο τους, δημιουργούμε ένα κίνημα ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να βάλουν το έργο".


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ
TOP
Νέος Πελάτης
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Michanos Sport έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών σας.
Είσοδος Μελών
Συνδεθείτε εδώ: