Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 24€!

Τηλεφωνικές Παραγγελίες 26950 45729  - Δευτέρα έως Σάββατο 9:00 - 14:00
Δωρεάν μεταφορικά απο 24€ και άνω 
H επιτυχημένη‘’The Rock’’ collection, σε συνεργασία με τον παγκοσμίως γνωστό Dwayne Johnson!
 H επιτυχημένη‘’The Rock’’ collection, σε συνεργασία με τον παγκοσμίως γνωστό Dwayne Johnson!
 H επιτυχημένη‘’The Rock’’ collection, σε συνεργασία με τον παγκοσμίως γνωστό Dwayne Johnson!  H επιτυχημένη‘’The Rock’’ collection, σε συνεργασία με τον παγκοσμίως γνωστό Dwayne Johnson!  H επιτυχημένη‘’The Rock’’ collection, σε συνεργασία με τον παγκοσμίως γνωστό Dwayne Johnson!

H επιτυχημένη ‘’The Rock’’ collection, σε συνεργασία με τον παγκοσμίως γνωστό Dwayne Johnson, ή αλλιώς “The Rock” επιστρέφει για ακόμη μια φορά, πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Η νέα συλλογή προβάλει τις αξίες και τα ισχυρά μυνήματα της Under Armour, σε συνδιασμό με την δυναμική παρουσία και φιλοσοφία του “The Rock”.
O Dwayne Johnson, ένας αθλητής και multitasker που έχει ξεπεράσει αμέτρητες δυσκολίες στη ζωή του, μέσω της σκληρής δουλειάς, υπομονής και ψυχικής δύναμης μας προτρέπει  να ανεβάσουμε τον πύχη ακόμη πιο ψηλά και παρακινεί τον εαυτό του αλλά και τους γύρω του με στόχο την επιτυχία. Η συλλογή The Rock ενσαρκώνει τις βασικές αξίες της Under Armour, οι οποίες αντικατοπτρίζονται στο κεντρικό της moto, “The Only Way Is Through” .
The Rock & Under Armour ενώνονται σε μια φράση  ‘’The Only Way Through Is To Raise The Bar’’

 

“When you raise the bar, it’s not just for yourself. It’s for everyone coming up after you.
What pushes you, will ultimately push them.”

– Dwayne Johnson

 

Η νέα σειρά του Project Rock διατίθεται σε αντρική, γυναικεία και παιδική collection.
 

Campaign ambassador της γυναικείας σειράς είναι η διεθνής πρωταθλήτρια ski Lindsey Vonn, η οποία πρεσβεύοντας στο απόλυτο τις αξίες του ’The Rock’’, δίνει motivation στο γυναικείο κοινό.

"I joined Project Rock because it’s motivational. It’s all about getting better.
It’s also a way to drive others—to help everyone to raise the bar themselves.”
– Lindsey Vonn

Πέρα από τη νέα σειρά ρούχων που διαθέτει η συλλογή, η UA έχει εξατομικεύσει και το νέο Project Rock 4 Training Shoe. “It all starts with more energy” είναι το moto του προϊόντος, καθώς προσφέρει προηγμένες τεχνολογίες που θα ανεβάσουν την προπόνηση σου στα ύψη. Πιο συγκεκριμένα, το παπούτσι χρησιμοποιεί τεχνολογία UA Tribase TM  για αυξημένη σταθερότητα σε κάθε σου πάτημα και ελαστικότητα του ποδιού κατά τη διάρκεια της άσκησης. Το παπούτσι διαθέτει επίσης και την τελευταία τεχνολογία UA HOVR TM, η οποία είναι υπεύθυνη για την επιστροφή ενέργειας και την απορρόφηση κραδασμών. Τέλος, το παπούτσι είναι εξαιρετικά ελαφρύ και βοηθάει το πόδι να αναπνέει, ανεξαρτήτως της έντασης της άσκησης.

 

 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ
TOP
Νέος Πελάτης
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Michanos Sport έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών σας.
Είσοδος Μελών
Συνδεθείτε εδώ: