Όλες οι τιμές των προϊόντων αφορούν αγορές web μέσω του Site!

Τηλ. Παραγγελίες 26950 45729  - Δευ. έως Παρ. 9:00 - 17:00, Tετ. & Σαβ. 9:00 - 14:00
Για αγορές άνω των 49€ δωρεάν μεταφορικά & αντικαταβολή!
Το κατάστημα μας προσφέρει τη δυνατότητα αλλαγής η επιστροφής εντός  15  ήμερων από την ήμερα παραλαβής του προϊόντος. Θα πρέπει να μας καλέσετε στο  2695045729  και έπειτα θα πρέπει να διαβάσετε και να ακολουθήσετε τις οδηγίες της φόρμας επιστροφής προϊόντων.


- Αλλαγή
χρέωση 6€ κατά την παραλαβή των νέων προϊόντων, ανεξάρτητος της διαφοράς που πιθανόν να προκύψει από τις αλλαγές, μεταξύ παλαιού και νέου προϊόντος. Το ποσό καταβάλετε στην courier κατά την παραλαβή.


- Επιστροφή Χρημάτων

χρέωση 4€ έξοδα αποστολής τα οποία θα αφαιρεθούν από την αξία του προϊόντος που θα σας επιστραφεί. Η επιστροφή χρημάτων όλων το τρόπων πληρωμής εκτός της πληρωμής μέσω PayPal γίνονται μέσω Iban, το οποίο θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει στο δελτίο αλλαγής. Το κατάστημα μας συνεργάζεται με την Τράπεζα Πειραιώς και οι επιστροφές σε Iban της ίδιας τράπεζας εμφανίζονται αυθημερόν. Για διατραπεζικές συναλλαγές η εμφανίσει των χρημάτων γίνεται μετά από 48 ώρες.
ΠροσοχήΑλλαγές ή Επιστροφές χρημάτων για παραγγελίες απο την Κύπρο,τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Προσοχή: Αλλαγές ή Επιστροφές χρημάτων σε κάλτσες ή εσώρουχα δεν γίνονται αποδεκτές.
TOP
Νέος Πελάτης
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Michanos Sport έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών σας.
Είσοδος Μελών
Συνδεθείτε εδώ: