Δωρεάν μεταφορικά έως τέλος Αυγούστου!

Τηλεφωνικές Παραγγελίες 26950 45729  - Δευτέρα έως Σάββατο 9:00 - 14:00
Δωρεάν μεταφορικά & έξοδα αντικαταβολής!

Η Εταιρεία

Η εταιρεία Michanos Sport ιδρύθηκε το 1978 στη Ζάκυνθο. Τα σαράντα χρόνια εμπειρίας την καθιέρωσαν ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες της Νοτιοδυτικής Ελλάδας στους τομείς των αθλητικών αλλά και sportswear ειδών.
 
Η Michanos Sport εμπορεύεται επώνυμα αθλητικά & lifestyle brands, καλύπτοντας το σύνολο των κατηγοριών sportswear, τρέξιμο, ποδόσφαιρο, fitness, trail, basket και πολλών ακόμα αθλημάτων, σε ρούχα, παπούτσια αλλά και αξεσουάρ με την γνώση και την εμπειρία της πολυετής παρουσίας στον χώρο του εμπορίου αθλητικών & sportswear ειδών. 
 
Μέσω του πολυκαταστήματος που λειτουργεί στην κεντρική πόλη της Ζακύνθου, η εταιρεία Michanos Sport εξυπηρετεί όλη τη Ζάκυνθο. 

Η εταιρία Michanos Sport με γνώμονα τα 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των αθλητικών & sportswear ειδών σας παρουσιάζει την ιστοσελίδα MichanosSport.gr για να ικανοποιούν την απαίτηση και ανάγκη των πελατών μας σε όλη την Ελλάδα με γρήγορες, αξιόπιστες και ασφαλείς online αγορές.

* Όλες οι παραγγελίες επεξεργάζονται και ολοκληρώνονται καθημερινά, και αποστέλλονται εντός 24 ωρών.
 
 

TOP
Νέος Πελάτης
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Michanos Sport έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών σας.
Είσοδος Μελών
Συνδεθείτε εδώ: